joi, 12 noiembrie 2009

Sa ajutam un viitor medic


Tanara studenta eminenta Claudia Chelan (24 de ani), studenta in anul VI la facultatea de medicina din Craiova se afla la o rascruce de drumuri: viata ei se poate termina in doar cateva saptamani daca nu strange 100 000 euro pentru un transplant de celule stem, precum si pentru tratamentul aferent acestuia in cadrul unei clinici din Viena. In februarie 2009 a aflat ca sufera de o forma foarte rara de cancer, un tip atat de rar intalnit incat nu s-a reusit clasificarea lui intre tipurile cunoscute. Intre timp, boala ei s-a agravat, iar singura sansa de salvare este reprezentata de aceasta operatie.
Colegi, prieteni, rude si-au unit eforturile in aceasta campanie pentru Claudia. Pentru mai multe detalii referitoare la cazul ei, precum si in situatia in care doriti sa va oferiti sprijinul (moral sau material), accesati site-ul http://claudia-chelan.eu
Si, drept incheiere, aduceti-va aminte ca un medic salveaza intr-o viata sute sau mii de vieti - voi ce ati face daca ati putea salva viata unui medic?

Niciun comentariu: